MIA NEA ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ! Η ΝΟΣΟΣ Χ!

 «Ακούμε για μια νέα ενδεχόμενη πανδημία.

Αυτή τη φορά έρχεται με την μορφή μιας γρίπης των πτηνών, όπως φαίνεται.

Η γρίπη των πτηνών υπάρχει εδώ και δεκαετίες τώρα. Όταν συμβαίνει, μπορεί να γίνει θανατηφόρα. Μεταδίδεται από τα ζώα, κυρίως από τα πουλιά στους ανθρώπους.
Αλλά ξέρετε ανησυχώ ότι αυτή θα μπορούσε να είναι η ”ασθένεια Χ”, για την οποία μας έχει προειδοποιήσει το βιοφαρμακευτικό σύμπλεγμα…

Το 2021, ανακοινώθηκε ότι υπάρχει εμβόλιο για την γρίπη των πτηνών και τώρα η BARDA (Αρχή για την Προηγμένη Βιοιατρική Έρευνα και Ανάπτυξη), το τμήμα έρευνας του Υπουργείου Άμυνας, ανακοινώνει ένα αυτοενισχυόμενο εμβόλιο αγγελιοφόρου RNA…

Έτσι, η γρίπη των πτηνών ενέχει την προοπτική μιας επισιτιστικής φοβίας, δηλαδή αποσύροντας τα πουλερικά και το κρέας από την αγορά, οι άνθρωποι κατατρομοκρατούνται και η κυβέρνηση μάς παρουσιάζει ένα εμβόλιο…»

Peter Mccullough  MD, MPH
Cardiologist

Ο Peter Andrew McCullough είναι Αμερικανός καρδιολόγος. Διετέλεσε αντιπρόεδρος εσωτερικής ιατρικής στο Baylor University Medical Center και καθηγητής στο Texas A&M University. Από τις αρχές της πανδημίας COVID-19, ο McCullough προώθησε παραπληροφόρηση σχετικά με το COVID-19, τις θεραπείες του και τα εμβόλια mRNA. 







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις