Τιμώντας τα ελληνικά θύματα του κομμουνισμού στην Ουάσιγκτον!

 Στις 14 Ιουνίου, το ελληνικό στεφάνι των Θυμάτων του Κομμουνισμού τιμήθηκε από το Ίδρυμα Μνήμης των Θυμάτων του Κομμουνισμού στην Ουάσινγκτον σε μια ονομαστική εκδήλωση των εθνών.

Πολλές εθνικές ενώσεις και ξένες πρεσβείες συμμετείχαν στην εκδήλωση της 14ης Ιουνίου.

Το Ίδρυμα Μνήμης Θυμάτων του Κομμουνισμού ξεκίνησε την παράδοση προς τιμήν των θυμάτων του κομμουνισμού. Επιδιώκει να ενημερώσει τους άλλους για τα δεινά της μαρξιστικής κομμουνιστικής ιδεολογίας. Ο κομμουνισμός οδήγησε στο θάνατο 100 εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως από τη Ρωσία, την Ελλάδα, την Κούβα, την Κίνα, την Αιθιοπία κ.λπ.

Το Ίδρυμα Μνήμης Θυμάτων Κομμουνισμού (Victims of Communism Memorial Foundation - VOC) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ασχολείται με την εκπαίδευση, την έρευνα και τα ανθρώπινα δικαιώματα, αφιερωμένος στη μνήμη των περισσότερων από 100 εκατομμυρίων θυμάτων του κομμουνισμού σε όλο τον κόσμο και στην επιδίωξη της ελευθερίας όσων εξακολουθούν να ζουν υπό ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Το Ίδρυμα εξουσιοδοτήθηκε το 1993 με ομόφωνο νόμο του Κογκρέσου που υπογράφηκε ως Δημόσιος Νόμος 103-199 από τον Πρόεδρο William J. Clinton στις 17 Δεκεμβρίου 1993. Στις 12 Ιουνίου 2007, ο Πρόεδρος Τζορτζ Μπους αφιέρωσε το άγαλμα του Μνημείου των Θυμάτων του Κομμουνισμού στην Ουάσιγκτον.

Απονέμουν το βραβείο Τρούμαν-Ρίγκαν σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που συνέβαλε στην καταπολέμηση του κομμουνισμού.

Δεν εμφανίστηκε ούτε ένας αξιωματούχος της ελληνικής πρεσβείας. Γιατί αυτό είναι κακό για την Ελλάδα; Εκτός των ελληνοαμερικανικών κύκλων, η Ελλάδα θεωρείται ως ένα σκληροπυρηνικό μαρξιστικό έθνος με ενεργές κομμουνιστικές/ακροαριστερές αναρχικές ομάδες.

Το 2017, η εσθονική κυβέρνηση ηγήθηκε μιας διάσκεψης για τα κομμουνιστικά εγκλήματα. Η Εσθονία προσκάλεσε την Ελλάδα. Ωστόσο, η Ελλάδα αρνήθηκε να πάει. Γιατί; Το 2017, ο πρώην Έλληνας υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής αρνήθηκε να συμμετάσχει σε συνέδριο για τα κομμουνιστικά εγκλήματα. Η κριτική του στην εκδήλωση προκάλεσε έντονη επίπληξη από την εσθονική κυβέρνηση. Ο Κοντονής ήταν μέλος του Ελληνικού Κομμουνιστικού Κόμματος. Η ελληνική κομμουνιστική αριστερά (ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ) δεν εκπροσωπεί την ΕΛΛΑΔΑ ή την ελληνική διασπορά!

Είναι περίεργο πώς οι ίδιοι Έλληνες κομμουνιστές έχουν παχυλούς τραπεζικούς λογαριασμούς, BMW και βίλες στην Ελλάδα, ενώ υποστηρίζουν ψευδώς την παλιά ρητορική με θέμα τη Σοβιετική Ένωση της δεκαετίας του 1940.

Όποιος έγραψε την ελληνική ιστορία της δεκαετίας του 1940 κάνει λάθος για τον ελληνικό εμφύλιο πόλεμο. Ήταν μια κομμουνιστική εξέγερση από το 1941-1949 με την υποστήριξη εξωτερικών κομμουνιστικών δυνάμεων. Ποιος προμήθευσε όπλα στο ΕΛΑΜ-ΕΛΑΣ; Ο Γιουγκοσλάβος κομμουνιστής δικτάτορας Ιωσήφ Τίτο έδωσε όπλα. Οι περισσότεροι Έλληνες δεν υποστήριξαν τους κομμουνιστές αντάρτες. Ναι, υπήρχαν Έλληνες που εντάχθηκαν στον ΕΛΑΜ-ΕΛΑΣ μόνο και μόνο για να ανακαλύψουν ότι σκότωναν αθώους Έλληνες αδελφούς και αδελφές χωρίς λόγο. Οι Έλληνες κομμουνιστές δολοφόνησαν πάνω από 100.000 Έλληνες, αν συμπεριλάβουμε γυναίκες, άνδρες, παιδιά, ιερείς, ηλικιωμένους και πατριώτες Έλληνες στρατιώτες. Οι Έλληνες κομμουνιστές λεηλάτησαν και έκλεψαν τις σκληρά εργαζόμενες ελληνικές οικογένειες. Οι Βούλγαροι και οι Σκοπιανοί Σλάβοι ήταν μέρος του ΕΛΑΜ-ΕΛΑΣ. Οι κομμουνιστές δημιούργησαν το 1944 το ψεύτικο έθνος της Σκοπιάς που έκλεψε την ελληνική ιστορία και την ταυτότητα της ελληνικής Μακεδονίας. Η κομμουνιστική προπαγάνδα ανθεί στα Σκόπια της ΠΓΔΜ. Το ΕΛΑΜ-ΕΛΑΣ έκαψε ελληνικά σπίτια. Οι Έλληνες κομμουνιστές απήγαγαν 28.000 Ελληνόπουλα. Έστειλαν τα παιδιά σε στρατόπεδα στη Βουλγαρία, τη Γιουγκοσλαβία, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία κ.λπ. Οι Έλληνες κομμουνιστές ανάγκασαν και έκαναν πλύση εγκεφάλου στα απαχθέντα ελληνόπουλα για να γίνουν στρατιώτες του ΕΛΑΜ-ΕΛΑΣ. Οι Έλληνες κομμουνιστές χρησιμοποιούσαν παιδιά-στρατιώτες.  Πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες εκτοπίστηκαν από τα σπίτια τους λόγω της κομμουνιστικής επιθετικότητας, των εγκλημάτων και των μαχών με τον Ελληνικό Στρατό. Είμαι σίγουρος ότι μετανόησαν για τις αμαρτίες τους στη μετέπειτα ζωή τους. Πολλοί Έλληνες κομμουνιστές διαπίστωσαν πόσο δύσκολη ήταν η ζωή στη Σοβιετική Ένωση και επέστρεψαν στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

By Alex Aliferis

For More Information:  

Calvary of Meligalas by Tasos Antonopoulos  

The Abducted Greek Children of the Communists/Paidomazoma by Dr. Niki Karavasilis  

The Black Book of Communism by Stephane Courtois  

The Gulag Archipelago by Aleksander Solzhenitsyn  

The Wall Street Trilogy by Antony C. Sutton  

Memorial in Honor of 38,000 Greeks killed by Soviet Communists in Siberia’s Death Camps

Memorial in Honor of Greeks Oppressed in Siberia - GreekReporter.com

Victims of Communism Memorial Foundation in Washington DC  

https://www.victimsofcommunism.org/vision  

Greek Victims of Communism Memorial in 2010  

http://history-of-macedonia.com/2010/08/08/greek-american-tribute-to-greek-victims-of-communism/  

Communist SYRIZA Greek Minister Refuses to Attend Conference on Communist Crimes  

https://www.thenationalherald.com/172927/estonia-rebukes-greek-justice-minister-boycott-commie-crimes-conference/  

Greek Prime Minister Alexis Tsipras was Communist Youth President/Organizer  

https://thebalkannewsmagazine.com/prime-minister-alexis-tsiparis-of-greece/  

Origins of Greek Communists (SYRIZA/PASOK/Greek Left)  

https://www.jacobinmag.com/2015/04/antarsya-syriza-communist-party-greece-euro/  

Greek Communist Party  

https://inter.kke.gr/en/firstpage/  

Wealthy Greeks Slam Incompetent Communists Ruining Greece aka ‘SYRIZA’  

https://www.zerohedge.com/news/2015-06-22/wealthy-greeks-slam-incompetent-communists-ruining-country-demand-eu-save-greece  

Yugoslav Communist Dictator Joseph Tito Invented “Skopia” (Ex-British Government Official, 1940s)  

https://www.youtube.com/watch?v=qM8uN0Atqrs

Romanians Calling for Unification of Moldovia (Bessarabia) to Romania  

https://www.youtube.com/watch?v=MJdxbnwJ-i4

Tito’s Granddaughter Sides with Greece against FYROM  

http://en.protothema.gr/titos-granddaughter-sides-with-greece-against-fyrom/

Skopians hold Bulgarian Passports  

http://www.balkaninsight.com/en/article/more-macedonians-apply-for-bulgarian-citizenship

Greeks of FYROM  

https://northmacedonians.blogspot.com/2008/12/greeks-in-fyrom.html

πηγη;:The Holy Trinity is God apokaluptikoixronoi@gmail.com


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις