Σαμαράς και Καραμανλής, αντέγραψαν ΌΛΗ την ατζέντα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή!

 Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του Μ. Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή», (άραγε γράφει για τα αρχεία του Φακέλου της Κύπρου που χάθηκαν;), οι δύο πρώην Πρόεδροι της ΝΔ και Πρωθυπουργοί, Σαμαράς και Καραμανλής, βρήκαν ευκαιρία να εξηγήσουν το σχέδιο που έχει η ΝΔ με το οποίο θα μαζέψουν πίσω στο «Μπλε Μαντρί» τους δυσαρεστημένους Δεξιούς οπαδούς της ΝΔ από την αριστερή, νεοφιλελεύθερη κυβερνητική πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε κοινωνικά, οικονομικά και εθνικά θέματα.

Άπλωσαν, λοιπόν, ένα «δίχτυ» που είναι «υφασμένο» με ψεύτικες, δήθεν «Δεξιές ιδεολογικές ίνες» και στοχεύει απευθείας στους οπαδούς της Λαϊκής Δεξιάς τους οποίους έχει απορροφήσει στην πλειοψηφία τους διαχρονικά η ΝΔ. Βέβαια, τους προδίδει σε τακτά χρονικά διαστήματα, για χάρη των κεντρώων ψηφοφόρων, με πρόσχημα πως είναι αναγκαία η ψήφος του Κέντρου για την διακυβέρνηση, πράγμα που με τον κατακερματισμό των Αριστερών αντιπάλων της ΝΔ των τελευταίων ετών, δεν ισχύει.

Στις ομιλίες τους, οι Σαμαράς και Καραμανλής, αντέγραψαν ΌΛΗ την ατζέντα και ρητορική που χρησιμοποιεί ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή! Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, έχει δεχτεί διώξεις για αυτόν τον πολιτικό λόγο απο νομοσχέδια που οι δύο πολιτικοί έχουν φέρει για ψήφηση ως πρωθυπουργοί ή έχουν στηρίξει ως βουλευτές (βλ αντιρατσιστικός κλπ) και χαρακτήριζαν τους βουλευτές και ψηφοφόρους της Χ.Α. ως ρατσιστές, θρησκόληπτους, ισλαμοφοβικούς και μισαλλόδοξους!
Μίλησαν, επίσης, για λαθραία μετανάστευση και ισλαμοποίηση της Ευρώπης από ανθρώπους διαφορετικής και ξένης κουλτούρας που δεν ενσωματώθηκαν και δεν πρόκειται να ενσωματωθούν ποτέ. Παραδέχτηκαν επίσης, πως κανένα ανθρωπιστικό κίνητρο δεν υπάρχει πίσω από τα μεταναστευτικά κύματα αλλά μόνο οικονομικά συμφέροντα εις βάρος της Ευρώπης και των Εθνών της, και πως η ΝΔ εξυπηρετεί αυτά τα συμφέροντα όπως ακριβώς έκανε και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτήρισαν στην ομιλία τους, την συμφωνία των Πρεσπών επαίσχυντη την ώρα που οι ίδιοι διαχρονικά, κράτησαν μια στάση όμοια με την συμφωνία των Πρεσπών, αποδεχόμενοι μια λύση με σύνθετο όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό, η λεγόμενη «Γραμμή Καραμανλή», επί πρωθυπουργίας του ιδίου, με Υπουργό εξωτερικών την Ντόρα Μπακογιάννη. Επίσης, ποτέ δεν έβαλαν τους βουλευτές που ελέγχουν μέσα στην ΝΔ(αρκετές δεκάδες) να πιέσουν τον Μητσοτάκη να ακυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών που απο την πρώτη ημέρα εφαρμογής της, οι Σκοπιανοί την παραβίασαν όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν.

Παραδέχτηκαν και οι δυο πρώην Πρωθυπουργοί, πως στα εθνικά θέματα η κυβέρνηση της ΝΔ λειτουργεί με μια απάθεια που στην Κυβέρνηση την χαρακτηρίζουν ως «άψογη στάση», για να μην κακοκαρδίσει κανέναν ισχυρό, ενώ Τούρκοι, Αλβανοί και Σκοπιανοί έχουν ξεσαλώσει εναντίον των συμφερόντων της Ελλάδας.

Στα κοινωνικά θέματα είπαν πως ταυτίζεται η κυβερνητική πολιτική της ΝΔ με αυτήν της αριστεράς και περνάνε νομοσχέδια όπως ο γάμος των ομοφυλοφίλων. Ξέχασαν πως και οι δύο βοήθησαν στο να περάσουν νομοσχέδια που ποινικοποιούν την εκφορά αντίθετου λόγου απέναντι στην woke κουλτούρα και τον δικαιοματισμό που τώρα, δήθεν, τους ενοχλεί.

Γενικότερα, και οι δυο ξέχασαν πως και με την δική τους βοήθεια από το 2019 κυβερνάει η Νέα Δημοκρατία την Ελλάδα. Επίσης, ξέχασαν πως ο Καραμανλής στην ουσία παραιτήθηκε της εξουσίας ως πρωθυπουργός και άφησε να εκλεγεί πανηγυρικά ο Γιωργάκης Παπανδρέου, ο οποίος, με τα μνημόνια κατέστρεψε το μέλλον των παιδιών όλων μας, με την πρόφαση πως κινδυνευουν τα δικά του παιδια. Επιπλέον, θέλουν να ξεχάσουμε πως επί Σαμαρά, ενώ οι ψηφοφόροι έριξαν στην κάλπη ΝΔ, ο Βενιζέλος με το ΠΑΣΟΚ έγιναν συγκυβερνήτες. Σαμαράς και Βενιζέλος μαζί, Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, καταπάτησαν κάθε έννοια εργασιακών δικαιωμάτων και κάθε ρεκόρ υπερφορολόγησης καταρρίφθηκε. Έκαναν με λίγα λόγια, τους πολιτικούς απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ να φαντάζουν ήρωες που θα διασώσουν την Ελλάδα από τους δανειστές.

Απέναντι στην απειλή της Ακροδεξιάς, Σαμαράς και Καραμανλής, πρότειναν αλλαγή πλεύσης της Κυβέρνησης, ξέχασαν να πουν πως στην Ελλάδα δεν κινδυνεύει το woke κατεστημένο και η Αριστερή και Δεξιά φιλελεύθερη, εθνομηδενιστική, κοινή ατζέντα τους, γιατί ο μοναδικός τους αντίπαλος είναι στην φυλακή με μια πολιτική σκευωρία. Τα κομματίδια «σκιάχτρα» δεξιά της ΝΔ, όχι μόνο δεν αποτελούν κίνδυνο για την Μπλε «πολυκατοικία» αλλά μάλλον είναι και συνοδοιπόροι της. Στελέχη αλλά και Αρχηγοί ακόμα, ΌΛΩΝ των κομματιδίων, παραβρέθηκαν στην ομιλία των Σαμαρά-Καραμανλή αποδεικνύοντας τα ανωτέρω.

Η Ελληνική Δεξιά εχει « απονευρωθεί » απο το «Δόγμα Καραμανλή» και δεν μιλάμε για καμία Λαϊκή Πατριωτική Δεξιά. Όχι! Στην Ελλάδα λείπει ακόμα και μια αστική μετριοπαθής Δεξιά που να προσπαθεί να συντηρήσει τους βασικούς πυλώνες ύπαρξης τους Έθνους μας και της Ευρώπης, γι’ αυτό και κυβερνήσεις όπως του Όρμπαν φαντάζουν ακροδεξιές και Εθνικιστικές.

Γενικότερα, οι Καραμανλής και Σαμαράς, έβαλαν το «προγεφύρωμα» της εναλλακτικής ρητορικής που θα χρησιμοποιήσει η ΝΔ στις επόμενες εκλογές για να πείσει τους ψηφοφόρους, ξανά, πως μέσα στην «κακή» κεντροαριστερή ΝΔ κρύβεται μια «καλή» ακροδεξιά «σοβαρή» Χρυσή Αυγή που οι Έλληνες πατριώτες πρέπει να ψηφίσουν για να ανατρέψουν τους «κακούς»

Εγώ, προσωπικά, δεν τρέφω αυταπάτες, θα καταφέρουν ξανά, να τους πείσουν!

Χατζησάββας Χρήστος

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

https://xrisiavgi.com/2024/07/03/18/164841




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις