Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΙΤΕΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ!

 Σήμερα η βουλή της Ουκρανίας με την μαριονέτα της Ουκρανίας του Μπάιντεν & του Βαρθολομαίου Ζελένσκι έθεσε εκτός νόμου και εκτός ορθοδοξίας τούς Ορθόδοξους χριστιανούς οι οποίοι μνημονεύουν το Πατριαρχείο Μόσχας καί τόν κανονικό επίσκοπο Ονούφριο, μη αναγνωρίζοντας τους ως Ορθόδοξους χριστιανούς, κατόπιν εντολης των Η.Π.Α καί του Αρχιαιρεσιάρχη πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος Βαρθολομαίος σημειωτέον με εντολή τής Αμερικής στις 28 Ιανουαρίου τού 2019 χειροτόνησε έναν καθηρημένο επίσκοπο τόν Επηφάνειο ο οποίος ακολουθεί τυφλά τις εντολές Ζελένσκι.

Η Εκκλησία της Ελλάδος καί πολλά Μοναστήρια τού Αγίου Όρους συμφωνούν και επικροτούν την ανωτέρω απόφαση και έχουν πολλάκις συλλειτουργήσει μετά των σχηματικών Ουκρανών αιρετικών!

Η Παναίρεση του Οικουμενισμού ακολουθεί πιστά την αντιμεταπατερικη εποχή του Νέου Ευαγγελίου & ετοιμάζεται για κοινό Πάσχα το 2025 αλλά αυτά είναι τελείως αδιάφορα για τους Έλληνας δήθεν Χριστιανούς!

Ήξερε τι έκανε ο Μεταξάκης αφού τους έκανε δημόσιους υπάλληλους τους Ιεράρχες και Ιερείς γλυκάθηκαν στο χρήμα και προσκυνούν ως γνήσιοι Νεοταξίτες τον Σιωνισμό και το αφεντικό τους τον Μαμωνά!







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις