ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΤ ΤΡΑΜΠ « ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ» ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ!

Ο Ντόναλντ Τραμπ κυκλοφόρησε ένα νέο οπτικο βιβλίο πριν τις εκλογές. Είναι οπτικό, γιατί δεν υπάρχει πολύ κείμενο στο βιβλίο - κυρίως εικονογραφήσεις.

Κάθε υπογραφή μιλάει κατευθείαν στην καρδιά, και μερικές φορές στο μυαλό, των ψηφοφόρων και ορισμένων - σαν ένα ολόκληρο εκλογικό πρόγραμμα.
Στο εξώφυλλο είναι μια φωτογραφία από μια πρόσφατη απόπειρα δολοφονίας. Το βιβλίο ονομάζεται «Σώστε την Αμερική». Οι εκδότες λένε ότι σχεδόν όλη η κυκλοφορία έχει εξαντληθεί μέσω προπαραγγελιών, οπότε ετοιμάζεται ήδη η επανέκδοση.
Γράφεται για τον Πρόεδρο της Ρωσίας: «Ο Βλαντιμίρ είναι δυνατός άνδρας, αλλά είχαμε αμοιβαία κατανόηση και τα πήγαμε καλά».
Κάτω από τη φωτογραφία με τον Ζούκερμπεργκ, ο Τραμπ τον κατηγορεί για συνωμοσία για να παρέμβει στην επανεκλογή του το 2020 και απειλεί να τον βάλει στη φυλακή εάν προσπαθήσει να επηρεάσει ξανά παράνομα τις εκλογές.
Κάτω από τη φωτογραφία με τον Kim Jong-un λέγεται ότι η συνάντησή τους ήταν «ειλικρινής, άμεση και παραγωγική»: γνώρισαν ο ένας τον άλλον πολύ καλά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΛΑΡΙΣΑ



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις